Відкриття футбольного сезону 2013 року в Житомирському районі

18 травня сталась радісна подія в Житомирському районі. На стадіоні с. Іванівка відбулось урочисте відкриття чемпіонату Житомирського району з футболу 2013 року. Численна армія глядачів сприяла святковій атмосфері. Артисти районного Будинку культури створювали святковий, радісний настрій перед офіційною частиною. До усіх присутніх з вітальним словом звернувся голова Житомирської районної державної адміністрації, депутат обласної ради Кулик Андрій Євтухович, заступник голови Житомирської районної ради, голова Житомирської районної державної адміністрації Павлюк Р.В., Іванівський сільський голова Захарчук Борис Адамович. Варто відзначити представників ФК «Профільтех» (Іванівка), в особі Ігоря Козерацького, які доклали неабияких зусиль у підготовці до урочистого відкриття. На флагштоках майоріли прапори Житомирської районної федерації, ФК «Профільтех», а право підняти державний прапор України було надано капітанам команд, які цього дня розігрували Суперкубок Житомирського району 2013 року.

Вінцем свята, як було сказано вище, стала гра за Суперкубок Житомирського району між чемпіоном 2012 року командою «Танкіст» (Новогуйвинське) та володарем Кубка району 2012 року командою «Атлет» (Гуйва). На чудовому газоні, про що сказали представники обох команд, була продемонстрована гра надзвичайно високого рівня. І нехай не вводить в оману підсумковий рахунок гри – 3:0 на користь новогуйвинської команди, гра видалась напрочуд цікавою і захоплюючою. Так, «Танкіст» більшість часу мав територіальну перевагу, проте «Атлет» намагався не поступатись в жодному ігровому епізоді. Усі любителі футболу, які були присутні на матчі отримали справжнє задоволення.

Тож вітаємо ФК «Танкіст» (Новогуйвинське) – володаря першого розіграшу Суперкубку Житомирського району з футболу.

19 травня відбулись матчі 1-го туру чемпіонату Житомирського району 2013 року. Одразу варто відзначити, що цього року знову збільшилась кількість команд у порівняти з попереднім роком. Тепер їх стало 33, тоді як минулоріч було 28. Зауважимо, що відтепер команди розбиті на три ліги – Вища, Перша та Друга. Більш докладну інформацію про новини чемпіонату ви незабаром дізнаєтесь із інтерв’ю з головою Житомирської районної федерації футболу Русланом Павлюком та його заступником Русланом Маєвським.

Результати матчів 1-го туру:

Вища ліга:
«ЧАЙКА» (Глибочиця) – «ЕКСПРЕС» (Висока Піч) 3:3 (0:2)
«МЕТЕОР» (Василівка) – «ПРОФІЛЬТЕХ» (Іванівка) 1:5 (0:5)
КАМ’ЯНКА – «ТАНКІСТ» (Новогуйвинське) 1:4 (3:0)
«ОЛІМПІК» (Слобода-Селець) – «КОЛОС» (Ліщин/Лука) 2:5 (1:2)
«ПРОМІНЬ» (Левків) – «АТЛЕТ» (Гуйва) 1:2 (0:2)
КОДНЯ – САДКИ 1:2 (0:2)

Перша ліга:
ДОВЖИК – «ПРОФІЛЬТЕХ-2» (Іванівка) 1:5 (0:2)
«СОКІЛ» (Вертокиївка) – ДЕНИШІ 2:4 (1:3)
СТАНИШІВКА – ТЮТЮННИКИ 1:1 (0:1)
«ТАНКІСТ-2» (Новогуйвинське) – СІНГУРИ 3:2 (0:1)
«ЗОРЯ» (Оліївка) – «АВАНГАРД» (Березівка) 2:0 (1:0)
«СТАНДАРТ» (Піски) – ТРОЯНІВ 4:2 (0:2)

Друга ліга:
«ЧАЙКА-2» (Глибочиця) – «ЮНІОР» (Садки) 2:1 (1:0)
КАЛИНІВКА – ТЕТЕРІВКА 1:0 (1:0)
КОДНЯ-2 – КЛІТЧИН 2:1 (0:0)
«КРИСТАЛ» (Озерне) – ВЕРЕСИ 4:1 (1:1)

Матчі другого туру відбудуться 25-26 травня. Більш докладну інформацію про хід чемпіонату та розклад матчів дивіться на офіційному сайті Житомирської районної федерації футболу ffzt.org.ua

Руслан Травневий

Спонсори та партнери
href="http://www.zhoff.org.ua/">


Ми в соцмережах