Рішення КДК № 4

ГО «ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ»

КОНТРОЛЬНО-ДИСЦИПЛІНАРНИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ № 4

Контрольно-дисциплінарного комітету ГО «ЖРФФ»

від 26 серпня 2021 року

Присутні:

Голова КДК ГС «ЖРФФ» – Можарівський Роман

Члени КДК ГС «ЖРФФ» – Пилипенко Олександр, Меренов Артем

Слухали інформацію:

  1. Про агресивну поведінку футболіста ФК «Довжик-Асфальт» Довжик Градовського Олександра 22.08.21 на 18 хв. матчу 12-го туру Чемпіонату Житомирського району ФК «Чайка» Глибочиця – ФК «Довжик-Асфальт» Довжик.

Обставини справи:

На підставі рапорту арбітра матчу на 18 хв. матчу 12-го туру Чемпіонату Житомирського району ФК «Чайка» Глибочиця – ФК «Довжик-Асфальт» Довжик футболіст ФК «Довжик-Асфальт» Градовський Олександр був вилучений за агресивну поведінку  (навмисний удар суперника ногою який не володів м’ячем).

Правові підстави для прийняття рішення:

Дослідивши документальні матеріали, обговоривши їх по суті справи, КДК ГО «ЖРФФ» дійшов висновку, що дії футболіста Градовського Олександра з розглядуваного питання підпадають під п. 9.4. в) Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року.

З урахуванням наведеного, керуючись п. 9.4. в)  Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року КДК ГО ЖРФФ, –

ВИРІШИВ:

  • Відсторонитифутболіста Градовського Олександра ФК «Довжик-Асфальт» Довжик від участі у змаганнях на 3 (три) матчі, які він повинен відбути у трьох офіційних матчах команди «Довжик-Асфальт» під егідою ГО «ЖРФФ» та зобов’язати перерахувати грошовий внесок в сумі 600 (шістсот) грн. на рахунок ГО «ЖРФФ» (у відповідності п. 9.4. в) Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року.
  1. Про поведінку футболіста ФК «Левків» Левків Марзука Ясііна 22.08.21 на 56 хв. матчу 12-го туру Чемпіонату Житомирського району ФК «Левків» Левків – ФК «Сінгури» Сінгури.

Обставини справи:

На підставі рапорту арбітра матчу на 56 хв. матчу 12-го туру Чемпіонату Житомирського району ФК «Левків» Левків – ФК «Сінгури» Сінгури футболіст ФК «Левків» Марзук Ясіін був вилучений за небезпечну атаку суперника ззаду.

Правові підстави для прийняття рішення:

Дослідивши документальні матеріали, обговоривши їх по суті справи, КДК ГО «ЖРФФ» дійшов висновку, що дії футболіста Марзука Ясііна з розглядуваного питання підпадають під п. 9.4. в) Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року.

З урахуванням наведеного, керуючись п. 9.4. в)  Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року КДК ГО ЖРФФ, –

ВИРІШИВ:

  • Відсторонитифутболіста Марзука Яссіна ФК «Левків» Левків від участі у змаганнях на 3 (три) матчі, які він повинен відбути у трьох офіційних матчах ФК «Левків» під егідою ГО «ЖРФФ» та зобов’язати перерахувати грошовий внесок в сумі 500 (пятсот) грн. на рахунок ГО «ЖРФФ» (у відповідності п. 9.4. в) Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року.

Голова КДК ЖРФФ                                                Р. В. Можарівський

  • Відповідно до п. 9.6 Регламенту Чемпіонату Житомирського району з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року – гравець, який мав дискваліфікацію і за нього не сплачено грошовий внесок, після закінчення дискваліфікації не має брати участь у матчах до того часу, поки не буде сплачено грошовий внесок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Спонсори та партнери
href="http://www.zhoff.org.ua/">


Ми в соцмережах